Цілющі властивості ехінацеї: народні рецепти

Цілющі властивості ехінацеї: народні рецепти
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ехінацея відома своїм цілющим складом. Вона підтримує імунітет, знищує патогенні грибки в організмі людини.

Подробиці

Відвари з ехінацеї допомагають боротися з різними захворюваннями. Ехінацея допомагає при застудних захворюваннях, набряках, при захворюваннях шкіри, при безсонні.

Щоб приготувати відвар треба взяти 1 столову ложку листя ехінацеї й залити склянкою окропу. Поставте розчин на водяну баню, тримайте протягом 15 хвилин. Після того процідіть й розділіть на 3 прийоми. Протягом доби треба пити цей відвар перед їдою. Курс лікування 10 днів, потім роблять перерву на 5 днів і знову продовжують лікування.

Відвар з кореня ехінацеї від головного болю, болі в суглобах, проти вірусних захворювань. Залийте 1 столову ложку подрібненого кореня ехінацеї 300 мл окропу, поставте настоятися 4 години, процідіть й вживайте по 1 столовій ложці 4 рази на добу.

Для підвищення імунітету візьміть 3 квітки ехінацеї й залийте 500 мл окропу, поставте настоятися на 30-40 хвилин, процідіть  й вживайте по 1  склянці тричі на день у період вірусного захворювання.

попередня статтяЯк приготувати смачні тости з банановою начинкою: сніданок за 10 хвилин
наступна статтяЩо робити, щоб бузок довше стояв у вазі: три хитрощі
Копірайтерка з філологічною освітою, мама трьох чудових хлопців. Любить готувати та експериментувати на кухні. Ділиться рецептами та корисними порадами з читачами сайту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я