Висаджуємо малину так, щоб не вистачало відер для збору ягід

0
Малина
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Малину всі люблять, тому потрібно виростити багато ягід. Вони потрібні на пироги, компоти, варення та просто до десертів. Якщо ви встали на шлях вирощування, тоді рекомендація щодо добрив та висаджування буде вам корисною.

Добриво при посадці

Осінні роботи з малиною плануйте заздалегідь, щоб встигнути все зробити. Почнемо з того, що для цієї культури потрібен родючий ґрунт. Якщо такого не буде, чекати гарний врожай буде досить складно.

Перед висаджуванням нових кущів внесіть органічні добрива. Це може бути гній, компост, торф. Між кущами має бути відстань не менше 1 м. В кожну ямку внесіть компост.

Зверніть увагу, що органіку потрібно розмішувати з водою. Також потрібно зволожити сухий ґрунт перед висаджуванням. Органіка в чистому вигляді може зробити опіки кореневій системі.

Цих добрив буде цілком достатньо, щоб забезпечити малину потрібними речовинами. Ви матимете гарний врожай улюблених ягід. Кущі будуть ними просто рясніти. А весною підгодуйте малину сечовиною, суперфосфатом та золою.

попередня статтяДуже проста заправка для салатів замість майонезу
наступна статтяЯк буряковий салат зробити пікантним: секрет в одному інгредієнті
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я