Чим підгодувати моркву, щоб швидше дозріла й більша виросла

Чим підгодувати моркву, щоб швидше дозріла й більша виросла
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Часто городники жаліються, що морква погано родить, дрібна й несолодка. Що робити, щоб покращити врожайність, читайте у подробицях.

Подробиці

Можна значно покращити урожай моркви за допомогою перевірених народних рецептів.

Одним з найкращих і найбюджетніших засобів для підживлення – це борна кислота. Борною кислотою досвідчені городники радять підгодовувати моркву на початку липня. Процедуру треба робити двічі на місяць з інтервалом 12-15 днів.

Після такого підживлення морква росте соковитою й солодкою. Для цього знадобиться всього 10 г борної кислоти та 10 л води. Таким розчином поливають грядки або кроплять зверху.

Також дуже зручний і швидкий варіант підгодувати моркву – це розчинити 2 краплі йоду у 1 літрі води. Йод діє як антисептик, захищає від захворювань та збагачує корисними речовинами.

Хлібопекарські дріжджі прискорять дозрівання моркви. Коли вони потрапляють у  ґрунт, виділяють спеціальні речовини, що сприяють росту овоча. 1 кг дріжджів розчиніть у 5 літрах води, потім цей розчин змішайте з водою 1:10. Підгодівлю дріжджами треба робити в липні.

 

 

 

попередня статтяСередземноморська заправка з авокадо для овочевих салатів
наступна статтяДуже проста заправка для салатів замість майонезу
Копірайтерка з філологічною освітою, мама трьох чудових хлопців. Любить готувати та експериментувати на кухні. Ділиться рецептами та корисними порадами з читачами сайту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я