Маски для обличчя на основі огірка: секрети домашнього догляду

Маски для обличчя на основі огірка: секрети домашнього догляду
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Скоро почнеться сезон домашньої зелені та огірків. А це означає, що можна буде робити маски для обличчя з цих інгредієнтів.

Подробиці

Всі косметологи радять використовувати сезонні ягоди та овочі для догляду за шкірою обличчя.

Маска з огірком та петрушкою для шкіри навколо очей: візьміть 2 столові ложки м’якоті огірка й змішайте з 1 чайною ложкою подрібненої петрушки. Накладіть маску на шкіру навколо очей. Тримайте протягом 15 хвилин, після цього змийте й нанесіть крем.

Відбілююча маска огірково-лимонна: 2 столові ложки огірка змішайте з 1 чайною ложкою лимонного соку. Якщо у вас чутлива шкіра, то маска вам не підійде.

Омолоджувальна огірково-сирна маска: 2 столові ложки подрібненого огірка, 1 столова ложка молока, 1 столова ложка сиру кисломолочного, 1 чайна ложка подрібненої петрушки та 1 чайна ложка оливкової олії. Розігрійте олію, змішайте зі всіма інгредієнтами й нанесіть маску на обличчя. Тримайте протягом 15 хвилин, після цього зніміть вологим ватяним диском. Нанесіть крем.

 

 

попередня статтяЗапечена в духовці молода картопля – смачніше не буває
наступна статтяЩо робити, якщо на редисці дрібні дірочки: термінова допомога
Копірайтерка з філологічною освітою, мама трьох чудових хлопців. Любить готувати та експериментувати на кухні. Ділиться рецептами та корисними порадами з читачами сайту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я