Три способи, за допомогою яких можна підкислити ґрунт для гортензії

0
Гортензія
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Гортензія — квітка, яка вміє чарувати та дивувати. Вона естетично бездоганна. А ще її можна вважати чарівною, адже можна впливати на колір її квітів. Відомо, що гортензія любить рости в кислому ґрунті. Якщо ця умова не дотримується, побачити рожеві та блакитні суцвіття не вийде.

Як поміняти кислотність ґрунту

Для нормального розвитку потрібно періодично перевіряти рівень кислотності. Для цього можна придбати спеціальний прилад в садівничому відділі.

Чому це важливо для гортензії? Насамперед, для гармонійного та активного розвитку потрібні поживні речовини. Якщо ґрунт не буде кислим, гортензія не буде здатна засвоювати їх.

Отже, перед вами поставлене завдання оптимізувати умови вирощування. Розчиніть в 10 л води 1 ч.л. лимонної кислоти. Підлийте гортензію. Робити це можна один раз на місяць, починаючи з травня.

Для підкислення використовують також оцет. З ним будьте обережні. Не перевищуйте пропорцію. Розчиніть на 10 л води 10 ст.л. оцту.

Також для гортензії використовують калійну селітру. На 10 л води потрібно 40 г речовини. Також розчиніть та полийте кущ.

Гортензія — прикраса для клумб. Вона притягує увагу та дарує естетичну насолоду. Нехай ваша квітка росте гарна та велика.

попередня статтяЯк приготувати брауні всього за 30 хвилин
наступна статтяЯк приготувати грецьку заправку для салату
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я