Гарнір з пшона буде вдалим, якщо його правильно приготувати

0
Пшоняна каша
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Пшоняна каша не потребує особливих вмінь для смачного приготування, але певні кулінарні моменти варто знати. Це допоможе зробити гарнір ще кращим. І один з важливих моментів — це попередня підготовка крупи до варіння.

Залийте пшоно окропом

Так, це важливий момент для приготування гарніру. Навіть, якщо ви потім будете робити пшоно з молоком. Не всі знають, але пшону властиво ставати дещо гіркуватим після приготування. Позбавте себе подібних ризиків. Для цього треба залити крупу окропом та лишити на 30 хвилин. А ще можна промити пшоно під проточною водою кілька разів. А потім зваріть гарнір звичним способом.

Якщо маєте час до подачі вечері, але зайняті, щоб бовтатися у воді з промиванням, замочіть. Наберіть воду, всипте пшоно та залиште на 30 хвилин. Потім злийте воду, наберіть чисту та поставте варитися.

Така попередня підготовка допоможе зробити пшоняну кашу дійсно смачною та м’якою. Виявляється весь секрет в промиванні або замочуванні. Просто про це треба знати. Смачного!

попередня статтяСтати спортсменом у 50+ років. П’ять порад від 63-річного чемпіона України з фрідайвінгу
наступна статтяЯк доглядати за петуніями, щоб вони радували цвітінням до заморозків
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я