Запікаємо гомілки за 20 хвилин у лінивому соусі

0
Запікаємо гомілки за 20 хвилин у лінивому соусі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Вечеря за 20 хвилин – це ідеальна ситуація, особливо, коли нема часу. Магазинні курячі гомілки можна приготувати дуже швидко та смачно за лінивим рецептом. Не треба маринувати навіть додатково. Відразу приготували соус, у духовку, а після – до столу.

Як приготувати лінивий соус для гомілок

Той випадок, коли відкриваємо холодильник і беремо для соусу все, що є. Головне готувати на свій смак. Наприклад, добре поєднуються (з досвіду) такі продукти для швидкого маринування м’яса: соєвий соус, гірчиця, мед, сметана, спеції (паприка солодка, чорний перець мелений, мускатний горіх).

Відразу викладіть промиті гомілки у скляну форму для запікання, додайте зверху інгредієнти соусу (якщо соєвого нема, то беріть сіль просто), перемішайте руками. Накрийте фольгою і відправте у духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів.

попередня статтяОдна ложка підживлення поставить розсаду на коренисту ніжку: коштує копійки
наступна статтяЧому не можна зрізати тюльпани, які перецвіли
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я