Де посадити малину, щоб мати гарний урожай: ідеальне місце

0
Де посадити малину, щоб мати гарний урожай: ідеальне місце
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Врожайність малини залежить выд багатьох чинників. У тому числі – і від місця, обраного для посадки культури.

Якщо малиновий чагарник росте на ділянці, що не підходить для нього, то господарі навряд чи можуть розраховувати на великий урожай ягід.

Якщо умови для вирощування рослини є оптимальними, то плодів сформується дуже багато і власник ділянки отримає можливість збирати врожай відрами.

Ідеальне місце для малини

Головне правило звучить так: «Рослина не повинна опинитися на тому місці, де минулого дачного сезону росли інші ягідні чагарники».

Насамперед йдеться про малину. Іншими словами, культура не повинна виявитися «наступницею» самої себе. Принаймні – протягом як мінімум чотирьох років після збирання попереднього врожаю.

Таким чином, ігнорувати правила сівозміни не можна.

Для малини ідеальною стане ділянка, де раніше вирощувалися овочі.

Якщо рослина виявиться «наступником» гороху, квасолі, кабачків, цибулі або часнику, то ймовірність отримання рясного врожаю ягід стане майже стовідсотковою.

попередня статтяЗапечена скумбрія у незвичайному маринаді
наступна статтяЩо приготувати з креветок — швидко, смачно, апетитно за 5 хвилин
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я