Найдієвіші способи позбавитись жиру на животі для жінок: перевір, що ти упускаєш

0
Найдієвіші способи позбавитись жиру на животі для жінок: перевір, що ти упускаєш
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

З віком метаболізм уповільнюється і худнути справді стає складніше. Але це не означає, що неможливо!

Напередодні менопаузи на животі у жінок починає накопичуватися жир, причому ця напасть не минає і тих, хто в молодості був від природи струнким. Велика кількість жиру на животі не тільки не тішить око, а може викликати різні проблеми зі здоров’ям.

Девін Олександр, шеф-кухар та експерт із схуднення, поділився найдієвішими порадами зі спалювання жиру на животі для жінок 40+. Готуйся до змін на кухні та в гардеробі – це працює!

Збільшення споживання білка

Ми вже розповідали скільки білка мусить містити один прийом їжі. Білок не тільки допомагає наростити м’язову масу, а й дозволяє довше відчувати ситість — отже, страхує від неконтрольованого перекушування та спонтанних набігів на холодильник. Крім того, білок збільшує кількість калорій, що згоряють у процесі травлення, дозволяючи отримати більше енергії зі споживаних продуктів. Продукти, багаті на білок, можуть допомогти прискорити метаболізм на кілька годин — а це перша справа на шляху до плоского живота.

Виключи алкоголь

Може, це тебе й не особливо здивує, але факт залишається фактом: вживання пива та інших «легких» алкогольних напоїв викликає зростання жиру на животі.

Ще одна небезпека: вживання спиртного знімає внутрішні бар’єри та провокує сильний голод. Напідпитку дуже легко зовсім непомітно закинути в себе кілька сотень зайвих калорій. Крім того, організм розпізнає алкоголь як токсин і кидає всі сили на те, щоб його знешкодити – відключаючи спалювання жиру.

Пий більше води

Вода не містить калорії, але допомагає їх спалювати. І мова саме про чисту просту воду — не газовану, не чай, не інші напої. Соковиті фрукти та водянисті овочі також не звільняють тебе від потреби випивати близько літра чистої Н2О щодня. Це дозволяє звільняти організм від продуктів розпаду, оновлювати клітини, а ще не плутати голод і спрагу, центри яких знаходяться по сусідству.

Вживай ягоди

Смузі із заморожених або свіжих ягід (або просто їх жменя) – відмінний перекус для будь-якого часу дня. Чому акцент саме на ягодах? Вони містять велику кількість антиоксидантів, вітамінів та пектину. Антиоксиданти борються з мікрозапаленнями, які заважають спалювати зайве на животі, і фітохімічна сполука C3G, що сприяє виробленню речовини адипонектину, що посилює метаболізм жирів.

Знайди улюблене солодке без цукру

Темний шоколад і грецький йогурт, печені яблука, заморожений виноград, стевія… Якщо ти перевчиш себе ласувати не магазинним печивом та цукерками, а їхньою здоровішою альтернативою, процес спалювання жиру на животі піде набагато швидше.

Зрозумій різницю між крохмалистими та некрохмалистими продуктами

Крохмаль легко засвоюється і дає енергію, проте важливо дотримуватись правил поєднання крохмалистих продуктів з іншими. Картопля, гарбуз, злаки багаті на крохмаль – і дієтологи рекомендують не поєднувати їх з білками, а поєднувати з некрохмалистими продуктами, такими, наприклад, як листові овочі. А ось від простих вуглеводів, максимально очищених від усього корисного (продукти з білого борошна, манна крупа) краще відмовитися без жалю.

попередня статтяЛіниві голубці по-новому: виходять навіть смачніші, ніж класичні
наступна статтяРецепт фруктово-йогуртового торта без випічки
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я