Запечена скумбрія у незвичайному маринаді

0
Запечена скумбрія у незвичайному маринаді
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Сьогодні хочемо поділитися смачним способом швидкого приготування скумбрії у духовці. Підготовка займає  не більше 10 хвилин.

Для приготування нам знадобиться:

  • 1 велика скумбрія
  • 1 ст. л. майонезу
  • 1 ч. л. гірчиці
  • 1 ст. л. кетчупу
  • 2 ст. л. соєвого соусу
  • дрібка солі

1. Рибу потрошимо, видаляємо голову, хвіст і плавники. Ретельно промиваємо, підсушуємо паперовими рушниками та нарізаємо впоперек на шматочки завтовшки 2,5-3 см.

2. Змішуємо усі інгредієнти для маринаду. Обмазуємо шматочки риби та залишаємо маринуватися на 1 годину в холодильнику. Можна обійтися без маринування та запікати відразу, вийде теж смачно.

3. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Викладаємо шматочки риби в змащену жароміцну форму і відправляємо запікатися на 30 хвилин. Наприкінці приготування можна включити конвекцію для підрум’янювання.

Ароматна, соковита та дуже корисна рибка готова. Можна подати з будь-яким гарніром.

Смачного!

попередня статтяЯк зняти стрес з користю та заразом провести ревізію гардеробу до літа
наступна статтяДе посадити малину, щоб мати гарний урожай: ідеальне місце
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я