Опублікований допит збитого під Харковом пілота

0
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

За вчорашній день 2 російських літаки були збиті під Харковом. Одного з пілоті-вбивць  нашим бійцям вдалося затримати. Відео допиту з’явилося в мережі.

Подробиці

Затримання відбулося цієї ночі бійцями Нацгвардії. Два пілота збитого літака катапультувалися, але один з них не зміг втекти. Другий за наявною інформацією переховується десь в районі селища Жуковського, Меморіала, московського Району, ХТЗ. Це приблизні місця, де він міг приземлитися. Жителів цих районів просят допомогти затримати його.

Збитий Нацгвардійцями вчора над Харковом нацистський пілот – це підполковник Гешток Максим Сергійович. Заступник командира полку 47 авіагрупи. Дислокація Воронеж. Командир полку – полковник Лобода. Наказав бомбити міста-командувач авіакорпусом генерал Маковець Олег Володимирович. Запам’ятайте це ім’я!

Командувач надсилав координати для бомбардування. Загалом у них – 24 літаки, робітників 15. Їм особисто було зовсім 3 вильоти. Адреси вильотів:
«вчора між Ізюмом і Балаклією потім, щось бомбили 15 км на північ від Харкова»

І вчора вилітало бомбити безпосередньо місто. Перші двічі згадати не може, бачив лише поля. Працює за координатами. Вилітав 24.02, 03.03, 07.03.

попередня статтяВ Харкові збили другий ворожий літак за день
наступна статтяЗСУ взяли в полон велику группу російських військових
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я