3 головні елементи краси для жінок 40+: шукай їх у цих продуктах

0
3 головні елементи краси для жінок 40+: шукай їх у цих продуктах
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Розповідаємо, брак яких вітамінів та мікроелементів в організмі особливо критичний для жінок, які розміняли п’ятий десяток.

Записалася на планове складання аналізів? Тоді запам’ятай, дефіцит яких вітамінів та мікроелементів жінці необхідно відстежувати найретельніше, якщо вона ходою істинної королеви вже перейшла рубіж 40+.

Магній

Недолік цього мікроелемента в організмі зрілих жінок загрожує їм запорами, головними болями, дисфункцією травної системи та м’язовими спазмами. Не лякайся вищезгаданих проблем раніше часу, а для початку здай аналіз на вміст магнію. Якщо все ж таки виявиться дефіцит, щедро додай в раціон квасолю, горіхи та листову зелень.

Вітамін E

Саме цей жиророзчинний вітамін допомагає нам довше залишатися молодими та квітучими завдяки захисту клітин від окисних ушкоджень. Заповнити його нестачу в організмі можна за допомогою додавання у звичне меню фундука, насіння соняшника, арахісу та мигдалю.

Залізо

Нестача заліза — найчастіша проблема всіх жінок, адже цей життєво важливий елемент неминуче покидає нас під час менструацій. З віком додається й інша проблема: шлунок із природних причин виділяє менше кислоти, яка допомагає правильному всмоктуванню заліза. Щоб покрити цей дефіцит, включи до раціону субпродукти, червоне м’ясо, шпинат, бобові, кіноа та гарбузове насіння.

попередня статтяЧому плов не вийшов розсипчастим: основні помилки господарок
наступна статтяЧому небажано смажити котлети із щойно приготованого фаршу: неочевидні секрети, про які забули
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я