Як приготувати яловичину, щоб «танула в роті»

0
Готуємо ніжну яловичу печінку за 10 хвилин: весь секрет в одному інгредієнті
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Далеко не кожна господиня може похвалитися тим, що здатна приготувати ніжну та м’яку яловичину.

При виборі м’яса варто пам’ятати, що чим молодша була тварина, тим менше готується страва, і навпаки.

Подробиці

Крім того, якщо є страх готувати телятину, то варто пам’ятати, що на допомогу завжди можна взяти різноманітні соуси та маринади. Вони дозволяють страву зробити ще ніжнішою.

Досвідчені кухарі завжди маринують м’ясо на ніч для того, щоб наступного дня приготувати страви з нього. Можна вибирати будь-які інгредієнти.

Перед приготуванням м’ясо слід промити, а потім просушити паперовим рушником. Після цього яловичину слід розрізати на шматочки, посолити та поперчити.

На гарячу сковороду, куди заздалегідь налили вершкове масло, потрібно покласти шматочки м’яса і смажити на повільному вогні близько десяти хвилин.

Для смаження на сковороді окремих шматків м’яса варто використовувати молоток для відбивання. Але потрібно дотримуватися розумної міри. Головне в цій справі не перестаратися, інакше м’ясо буде схоже на гуму.

Після цього до м’яса можна додати часник, сметану та кетчуп. Все разом це слід тушкувати ще десять хвилин. Важливо при цьому накрити страву кришкою.

Потім можна додати зелень, змішати її з основним інгредієнтом та вимкнути вогонь.

попередня статтяЧерез якісь 5 помилок котлети вийшли жорсткими
наступна статтяЯк з насіння виростити апельсин у домашніх умовах: 4 важливі нюанси
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я