Хитрощі супермаркетів: як маркетологи змушують більше купувати

0
Хитрощі супермаркетів: як маркетологи змушують більше купувати
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У вас було таке, що прийшли в магазин, а купили більше, ніж планували? Залишили пів гаманця, хоч ішли лише по хліб та воду? Чому так відбувається, точно знають маркетологи, які знають хитрі прийоми. Кожен хоча б раз потрапляв на ці гачки.

Подробиці

Ефект світла

Зверніть увагу, на підсвітку товарів, вона має різні кольори. Спеціально підібраний теплий або холодний відтінок надає більш спокусливого вигляду харчовим продуктам. До речі, вдома м’ясо може бути зовсім іншого кольору.

Акційні пропозиції

Акція без акції, або червоні цінники. Буває, що вартість товарів пишуть на червоних або кислотних стікерах. Вони привертають увагу. При цьому вигоди нема. Іноді акційний період вказується дрібним шрифтом і стартує за 1-2 тижні, проте цінники завчасно чіпляють.

Правий ряд

Маркетологи знають, що більшість людей є правшами, тому викладають дорожчі позиції по праву руку. Також у цьому ж рядові товари першої необхідності. Покупець іноді бере їх “про запас”, “на потім”, бо “зайвим не буде”.

 

попередня статтяЩо додають досвідчені господині у борщ: секрети від українок
наступна статтяОдин несподіваний інгредієнт, який робить котлети соковитішими і ароматнішими
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я