Питання: що першим кладуть у засмажку — цибулю чи моркву

0
Засмажка
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У засмажку традиційно кладуть моркву та цибулю чи цибулю та моркву. Ось тут і виникає питання щодо першочерговості закладання цих інгредієнтів в сковороду. Засмажка потрібна для багатьох страв. Щоб вона не зіпсувала їх смак пригорілою морквою чи цибулею, потрібно підсмажувати їх в правильній послідовності.

Як зробити правильно

Про це ніхто не замислюється до моменту, коли звучить питання. Почнемо з того, що коренеплоди мають різний час приготування. А ще є фактор взаємодії, від якого багато чого залежить.

Шеф-кухарі рекомендують спочатку класти на обсмаження саме цибулю. Вона буде мати золотистий колір та м’яку текстуру. А ще приємний аромат.

Звичайно, нічого критичного не станеться, якщо спочатку посмажити моркву. Проте вона виділяє сік. В результаті цибуля не зможе набути потрібного просмажування та віддати аромат і смаком в повному обсязі.

Просто треба робити за визначеною схемою дій. Спочатку ви кладете цибулю. Як тільки бачите золотисту скоринку, тоді кладете моркву. Ось і вся технологія закладання коренеплодів в сковороду.

попередня статтяЩо треба знати про перець, щоб зібрати гарний урожай
наступна статтяДва способи для чищення сковорідки
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я