Смачний зелений борщ зі щавлем за бабусиним рецептом

Смачний зелений борщ зі щавлем за бабусиним рецептом
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Сезон молодого щавлю у розпалі. Кожна господиня в цей період хоч 1 раз та приготує зелений борщ. А хто дуже любить цю страву, то готують часто. Справжній щавлевий борщ повинен бути з доброю кислинкою, а для цього треба щедро покласти щавлю.

Подробиці

Щоб зварити смачний зелений борщ, як у дитинстві варила бабуся, треба підготувати всі необхідні інгредієнти. На чотирилітрову каструлю вам треба грам 600-700 м’яса, дуже смачно зі свинячими реберцями. Поки вариться м’ясо почистьте 4-5 середніх картоплин, морквину й одну цибулину, але краще буде нарізати зеленої цибулі.

Коли м’ясо провариться, покладіть у каструлю нарізану кубиками картоплю, натерту моркву. Посоліть за смаком. Тим часом наріжте щавель та зелену цибулю. Борщ повинен бути густим від кількості щавлю, тоді це буде справжній смак. Зваріть 2 яйця, наріжте кубиком або натріть на крупну тертку.

Коли картопля буде вже м’якою, додайте нарізаний щавель та зелену цибулю. Готуйте зі щавлем хвилин 5-7. Після того додайте яйця та зелень петрушки або кропу на смак. Покладіть лавровий лист та перець й готуйте ще 5 хвилин. Подавайте борщ зі сметаною. Смачного!

попередня статтяЯк врятувати хризантему від попелиці
наступна статтяЯк доглядати за магнолією на своєму подвір’ї
Копірайтерка з філологічною освітою, мама трьох чудових хлопців. Любить готувати та експериментувати на кухні. Ділиться рецептами та корисними порадами з читачами сайту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я