Курячий суп з вермішеллю не перетвориться на кашу: є один секрет

0
Курячий суп з вермішеллю не перетвориться на кашу: є один секрет
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Невеличка кулінарна хитрість допомагає досвідченим господиням приготувати ідеальний курячий суп та дрібної вермішелі.

Мало хто пишатиметься стравою, яка нагадує щось середнє між супом та кашею.

Такий результат неминучий, якщо під час приготування вермішель розварюється більше, ніж потрібно.

Досвідчені кулінари не поспішають додавати макаронні вироби в киплячий бульйон. Перша страва вийде у сотні разів смачнішою, якщо перед цим приготувати запашну ароматну засмажку.

Кухарі радять сильніше розігріти сковороду з олією, а потім на ній пасерувати моркву та цибулю. До овочів рекомендують додати вермішель та прожарити її до рум’яного кольору.

Також є варіант підготовки макаронів на сковороді без моркви та цибулі. У такому разі пательню теж розігрівають, але без додавання олії. Макарони підсмажити до рум’яності і вермішель не буде розварюватись, опинившись у супі.

Також не варто надто довго варити суп після того як додали вермішель в суп, додайте вермішель в кінці приготування супу і проваріть її у бульйоні буквально хвилин 3 і відразу вимикайте. Дайте настоятися супу хвилин 5 і можна подавати.

Смачного!

попередня статтяСкільки солодощів можна їсти за день, щоб не набирати вагу
наступна статтяАнтіейдж-зачіска: 5 правил догляду за волоссям для жінок старше 30 років
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я