Як правильно посмажити червону рибу

0
Червона смажена риба
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Почнемо з того, що червона риба досить дорогим продуктом харчування. І вже з цієї точки зору варто знати про правильне її приготування, щоб не зіпсувати. Для смаження обирайте краще свіжу рибу, ніж морожену. В цьому випадку не виникне складнощів із збереженням соковитості.

Попередня підготовка

Якщо ви любите чистий смак, то можете просто посолити та посипати чорним меленим перцем. А для прихильників маринадів та дуже ніжних смаків, варто підготувати рибу за кілька годин до смаження. Тоді вона точно буде фантастично смачна та буде танути у роті.

Спробуйте зробити маринад з діжонської гірчиці, свіжої петрушки, часнику, оливкової олії та лимонного соку. Це буде не просто риба, а святковий варіант страви.

Правильна температура

Риба може вийти суха на смак, якщо ви перетримали її на сковороді або в духовці. Оптимальна товщина шматка риби вважається 3 см. Товстіші відрізи буде досить важко нормально просмажити без зайвої термічної обробки.

Секретний інгредієнт

Хоча риба і багата на смак та жири, але масло любить. Додайте шматочок в процесі готування, нехай він розтопиться, а потім ще й зверху поливайте ложкою. Буде смачно та ароматно у поєднанні зі спеціями.

Тепер ви знаєте правила приготування вдалої червоної риби. Нехай все виходить ідеально. Смачного!

попередня статтяЯк повернути чистоту ванній кімнаті, як після ремонту
наступна статтяТе, що виливаєте в каналізацію, ідеальне добриво для домашніх рослин
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я