Рецепт швидкого холодцю з курки для порційної подачі

0
Холодець
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Холодець готувати довго — так думають ті, хто знайомий з цією стравою. Класичним способом не завжди є час, а от швидкий варіант також вартий уваги. Приготуйте холодець з птиці. Він буде ніжний та смачний.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні компоненти:

  • курка — 1,5 кг;
  • цибуля — 2 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • желатин — 30 г;
  • чиста вода — 2 л;
  • сіль, часник;
  • лаврове листя — 2 шт.

Як приготувати

Для холодцю можна брати будь-які частини курки. Але не беріть жорстку, щоб не довелось її довго виварювати. Залийте водою та доведіть до кипіння. Після цього дайте проваритися 3 хвилини та злийте бульйон. Промийте курку під проточною водою. Знов залийте водою та поставте на вогонь.

Після закипання зніміть піну. Тепер час покласти моркву та дві цибулини. Нехай вони будуть у лушпинні, але помийте перед тим. Також в бульйон треба покласти перець горошком. Час приготування складає 2,5 години, але через 30 хвилин моркву витягніть, бо вона буде зварена. Готову цибулю також можна буде потім викинути.

За пів години до завершення приготування покладіть в бульйон лаврове листя та часник за смаком. Готову курку розберіть, наріжте моркву, зелень для прикрашання. Процідіть бульйон та охолодіть.

Розчиніть желатин та влийте в бульйон. В порційні ємності розкладіть курку, моркву, зелень та залийте бульйоном. Поставте в холодильник для остаточного охолодження. Вашим гостям сподобається та буде гарно смакувати. Смачного!

попередня статтяЯк за допомогою картоплі збільшити врожай смородини удвічі
наступна статтяКоли не треба скошувати та перекопувати сидеративні рослини
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я