Дієтолог назвала найкращий сніданок для схуднення – їж його щодня

0
Дієтолог назвала найкращий сніданок для схуднення - їж його щодня
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ситний, корисний, смачний – цей сніданок сподобається і тобі, і твоїй фігурі. Експерти вважають, що завдяки його регулярному споживанню можна скинути кілька кілограмів.

Існує чимало думок щодо того, яким має бути ідеальний сніданок. Послідовники інтервального голодування часом взагалі пропускають сніданок. А дехто дозволяє собі з’їсти з ранку солодощі та випічку — адже вважається, що ранкові калорії гарантовано спаляться протягом дня.

І все ж куди грамотніше розпочати день із ситного та корисного білково-жирового сніданку. Це правило особливо важливо дотримуватися тим, хто худне: адже на відміну від солодощів такий сніданок надовго заряджає енергією і знижує потребу в перекусах.

Відомий дієтолог Ліза Річардс пропонує відмовитися від каші, бутербродів та інших популярних варіантів ситних сніданків на користь омлету з овочами. На думку експерта, саме ця страва — оптимальний вибір для щоденного сніданку при схудненні, який найшвидше призведе до поставленої мети.

Яйця і молоко – відмінне джерело корисних жирів та білків. А в овочах багато вітамінів та клітковини, яка сприяє тривалому насиченню.

До того ж, рецепт омлета ти можеш змінювати щодня. Сьогодні приготуй яйця із зеленню та помідорами, завтра – з грибами та сиром, а ще через день – з перцем, цибулею, шпинатом чи улюбленою сумішшю із заморожених овочів.

«На відміну від традиційних сніданків із рафінованими вуглеводами овочевий омлет не підвищує рівень цукру в крові. Адже це головна причина переїдання і нашого захоплення продуктами з порожніми калоріями», — вважає Ліза Річардс.

попередня статтяСмачніше, ніж пиріжки або випічка: ледачий ханум у сковороді
наступна статтяЯкі 5 способів допоможуть позбутися гіркого присмаку у баклажанів
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я