...

Що допоможе зробити котлети значно смачнішими

Підпишіться на нас:

Котлети, як лакмусовий папірець. Вміння їх смажити показують рівень кулінарної підготовки господині. Страва не є складною в приготуванні, але є певні технологічні нюанси. Читайте далі у статті, що допоможе зробити котлети смачнішими.

Заміна інгредієнтів

Не тільки хліб можна додавати у фарш для покращення консистенції. Замість нього можна додати тертий кабачок. Котлети будуть пишні та соковиті. А ще вони будуть корисніші.

Цибуля

Відомо, що цибуля допомагає зберегти котлетам соковитість. Та й смакову важливу роль вона відіграє. А ви знали, що можна додавати не лише сиру цибулю? Спробуйте її спочатку обсмажити, а потім вже ввести у фарш.

Для чого гашена сода

Цей інгредієнт не всім знайомий у складі котлет. З содою котлети вийдуть значно пишнішими. Та й смак стане більш ніжний. Пропорційно треба орієнтуватися на наступні цифри: на 0,5 кг м’яса додають ⅓ ч.л. гашеної соди.

Котлети хоч і прості та повсякденні, але приємно, коли вони дійсно апетитні та гарні. Спробуйте скористатися цими кулінарними лайфхаками. Нехай ваші котлети будуть поза конкуренцією.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я