Що допоможе зробити котлети значно смачнішими

0
Котлети
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Котлети, як лакмусовий папірець. Вміння їх смажити показують рівень кулінарної підготовки господині. Страва не є складною в приготуванні, але є певні технологічні нюанси. Читайте далі у статті, що допоможе зробити котлети смачнішими.

Заміна інгредієнтів

Не тільки хліб можна додавати у фарш для покращення консистенції. Замість нього можна додати тертий кабачок. Котлети будуть пишні та соковиті. А ще вони будуть корисніші.

Цибуля

Відомо, що цибуля допомагає зберегти котлетам соковитість. Та й смакову важливу роль вона відіграє. А ви знали, що можна додавати не лише сиру цибулю? Спробуйте її спочатку обсмажити, а потім вже ввести у фарш.

Для чого гашена сода

Цей інгредієнт не всім знайомий у складі котлет. З содою котлети вийдуть значно пишнішими. Та й смак стане більш ніжний. Пропорційно треба орієнтуватися на наступні цифри: на 0,5 кг м’яса додають ⅓ ч.л. гашеної соди.

Котлети хоч і прості та повсякденні, але приємно, коли вони дійсно апетитні та гарні. Спробуйте скористатися цими кулінарними лайфхаками. Нехай ваші котлети будуть поза конкуренцією.

попередня статтяЯк позбутися пробки на кухні: метод для тих, кому набрид забитий злив
наступна статтяЯк виростити пекінську капусту у домашніх умовах
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я