Як приготувати рибний суп із вершковим смаком: швидкий рецепт

0
Як приготувати рибний суп із вершковим смаком: швидкий рецепт
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо ви хочете приготувати рибний суп із ніжним вершковим смаком, то цей рецепт вам сподобається. Найголовніше, що риба буде м’якою і ніжною.

Подробиці

Для того, щоб рибний суп був смачним, не робіть типову помилку: не треба відразу класти рибу у воду та варити з неї бульйон, як це роблять із куркою. Рибу кидають за 10 хвилин до готовності всіх продуктів, зокрема овочів.

У гарячу воду відправте бажані овочі. Це можуть бути класичні картопля, морква, цибуля або ж морожені набори, зокрема з цвітною капустою, броколі, кукурудзою тощо.

Коли овочі зваряться, додайте сіль, спеції, якісні плавлені сирки (саме вони дадуть супові ніжний смак із вершковими нотками). Так, можна використати та рідкі вершки, проте навіть 33% не дають той смак, як плавлений сир.

Щоб легко терти сир, відправте його у морозилку на 15-20 хвилин. Можна навіть перед самим варінням супу, доки овочі зваряться, сирок підмерзне. Одночасно з сиром додайте рибу. Ідеально підійдуть обрізки лосося, проте можна використати й супові набори, чи хребет червоної будь-якої риби.

Риба вариться швидко. Якщо стане рожевого відтінку, то вже готова. Додавайте зелень, накривайте кришкою і смакуйте через 10-15 хвилин.

попередня статтяКоли треба морозити свіжу зелень: не відкладайте на літо
наступна статтяЩо робити, щоб цибуля не пожовтіла: зелене пір’я впливає на ріст
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я