Чому не варто викидати зелену частину цибулі-порею

0
Чому не варто викидати зелену частину цибулі-порею
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Багато господарок обрізають і викидають зелені верхівки листя цибулі-порею. Дехто навіть не замислюється про те, що ця частина дуже ароматна, вона їстівна і підходить для різних страв.

Є багато способів її використання, розглянемо найпростіші та найцікавіші.

Подробиці

Готуємо бульйон

З будь-яких овочевих решток можна приготувати корисний бульйон. Якщо ви додасте до такого бульйону зелену частину цибулі-порею, то це додасть бульйону приємного свіжого аромату.

Листя слід додати в каструлю повністю, коли будуть варитися інші інгредієнти, але потім видалити, коли воно повністю віддасть запах і зелений колір бульйону.

Домашні чіпси

Вам стане відкриттям, що з цибулі-порею можна приготувати хрумке доповнення до м’ясних чи овочевих страв.

Для цього потрібно нарізати зелену частину цибулі-порею невеликими шматочками. У сковороду з товстим дном вилийте олію, щоб її шар був 2-3 см.

Додайте один шматочок цибулі і дочекайтеся, поки він почне шипіти і вирине на поверхню розігрітої олії. Після цього додайте до нього решту цибулі, але частинами, щоб вона добре просмажилась.

Виймайте шматочки після того, як вони стануть золотисто-коричневими, перекладайте на кухонний рушник для видалення надлишків рослинної олії.

попередня статтяУ цьому продукті в 5 разів більше кальцію, ніж у молоці
наступна статтяЗерна краси: насіння, яке варто терміново додати до раціону
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я