Як пришвидшити метаболізм на 30%: спосіб доступний всім і це не спорт

0
Як пришвидшити метаболізм на 30%: спосіб доступний всім і це не спорт
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Хороший метаболізм – основа швидкого схуднення. А ще завдяки йому іноді можна їсти “заборонку” і не переживати, що завтра буде плюс на вагах. Поліпшити свої обмінні процеси ти можеш уже зараз — і для цього не доведеться робити нічого складного.

Від обмінних процесів в організмі залежить, як ми виглядаємо. Саме через проблеми з метаболізмом не виходить худнути навіть при дотриманні дієт. А ще він впливає на появу набряків – які теж дають зайву вагу.

Робота над поліпшенням метаболізму складається з безлічі пунктів: включаючи фізичні навантаження, здорове харчування та дотримання режиму. Але найважливішим пунктом підтримки здорового обміну речовин є щоденний контроль рівня гідратації.

Судячи з досліджень, від того, чи ми п’ємо достатню кількість води, наші обмінні процеси залежать приблизно на 30%.

Вчені багато сперечаються про те, скільки ж води насправді потрібно нашому тілу – 2 літри на день чи іншу кількість. Деяким людям складно змусити себе випити та літр води за добу. І все ж не зайвим буде намагатися наслідувати стандартну формулу: 30 мл рідини на 1 кілограм ваги на день.

А головне — не забувати, що багато напоїв не насичують організм рідиною і навпаки сприяють зневодненню. До таких напоїв відносяться кава, енергетичні коктейлі та алкоголь.

попередня статтяНеймовірно красива подача скумбрії: готується дуже просто
наступна статтяМорквяний трайфл: десерт без глютену та цукру
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я