Які квіти можна висаджувати в травні

0
Клумба
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Весна активно триває, тож потрібно встигнути провести всі роботи. І не в останню чергу це стосується квітів. Вони мають бути обов’язково висаджені, щоб потім були гарні та яскраві клумби.

Що обрати серед квітів

На початку травня гарний час, щоб висадити айстри, алісум, геліхрізум. Серед рослин, які можуть витримувати холоди, варто не забути про календулу, дельфініум, льон, гладіолуси, анемони. Якщо травень зовсім холодний, тоді трохи зсуньте висаджування.

В цьому місяці, але вже наприкінці, коли точно є тепло, висаджують жоржини. Заглиблюйте в ґрунт не більше, ніж на 3-5 см. Якщо в березні висівали на розсаду дзвіночки, тоді теж вже час готувати їх до пересаджування на ділянку. Тепла погода сприятиме і висаджуванню хризантем.

Зверніть увагу на примули. Кожні 4-5 років потрібно робити ділення кущів. І роблять це також в травні. Ділення примул можна проводити і в серпні та вересні. Роблять це не лише для розмноження квітів, але й для омолодження кущиків.

Не пропустіть час на квіти. Квасоля, огірки, кабачки, картопля, буряк та морква — це добре, але красу теж треба встигнути навести. А без квітів цього зробити ніяк не вийде.

попередня статтяЯк приготувати ідеальний манник
наступна статтяСмачна намазка з кисломолочного сиру та печериць
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я