Що буде, якщо висаджувати троянди при мінусовій температурі повітря

0
Троянди на клумбі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Троянди висаджують на клумбах всі дачники. Звичайно, вони приваблюють своєю красою. Троянди є справжньою окрасою клумб. Переважно їх висаджують весною. Цікаво, а чи можна висаджувати після завершення літа?

Що треба знати

Висаджувати при холодній погоді можна. Осінь не є перепоною для цього. Але треба брати до уваги певні моменти. Найперше важливим є період висаджування. Найкраще це робити з середини вересня та до середини жовтня.

Не варто квапитися, оскільки надто раннє висаджування при ще теплій погоді може мати зворотній ефект для рослини. Вона почне прокидатися раніше часу. Є й зворотня сторона медалі — не рекомендується затягувати час.

Саджанцям восени потрібен час для вкорінення. Якщо цього не буде, вони можуть загинути. Саме тому треба розраховувати час правильно. Якщо троянди вкорінилася, тоді все буде гаразд.

Нехай ваша трояндова клумба квітне та радує вас своєю красою. Тим паче попіклуватися про неї ви можете не тільки весною, але й восени.

попередня статтяШвидка імітація піци — закуска без замішування тіста
наступна статтяПриготуйте запіканку, яка точно не прилипне до форми
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я