...
ГоловнаЗдоров'яТоп-5 корисних солодощів, які можна їсти частіше при схудненні

Топ-5 корисних солодощів, які можна їсти частіше при схудненні

Підпишіться на нас:

Захотілось чогось солоденького, але турбуєтеся про свою фігуру? Що ж, не турбуйтеся, бо є солодощі, якими можна тішити себе та зберігати стрункість. У цій статті ви знайдете 5 найкращих з них. Вперед, і побалуйте себе цими частуваннями без почуття провини.

Темний шоколад

Ці чудові ласощі не тільки приємні на смак, але й містять антиоксиданти, які можуть принести користь вашому здоров’ю. Темний шоколад містить вищий відсоток какао, у ньому менше цукру та менше калорій, ніж у молочному шоколаді. Крім того, він може допомогти знизити кров’яний тиск і покращити роботу мозку, що робить його ідеальними солодкими ласощами.

Заморожений йогурт

Якщо ви обожнюєте морозиво, але шукаєте освіжаючу та прохолодну альтернативу, то вам підійде заморожений йогурт. У ньому менше калорій та жиру, ніж у морозиві, а також це відмінне джерело кальцію та білка. Крім того, ви можете прикрасити його свіжими фруктами, горіхами та іншими корисними добавками, щоб зробити його ще більш ситним.

Свіжі фрукти

Що стосується фруктів – це одні з найкращих солодощів, які ви можете їсти, не завдаючи шкоди своїй фігурі. Вони багаті вітамінами, мінералами та клітковиною. Крім того, у них мало калорій та жиру, що робить фрукти ідеальною закускою або десертом. Спробуйте нарізати соковитий кавун або манго, щоб отримати освіжаючі та корисні ласощі.

Домашня гранола

Гранола може бути здоровою та ситною, якщо ви приготуєте її самостійно. Ви можете контролювати інгредієнти та кількість цукру, що входить до неї. Використовуйте цільнозерновий овес, горіхи, насіння та сухофрукти, щоб приготувати смачні та поживні мюслі, якими можна насолоджуватися будь-якої пори дня.

Запечені яблука

Цей десерт простий у приготуванні та вимагає всього кілька інгредієнтів. Просто видаліть серцевину з яблука, наповніть його сумішшю кориці, меду та подрібнених горіхів і запікайте, доки воно не стане м’яким і золотисто-коричневим. Це солодко, смачно та корисно одночасно.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Що буде після повної відмови від кави: через день, тиждень, місяць

Заперечення, гнів, торг, депресія, прийняття. Розбираємось з усіма стадіями відмови від улюбленого напою! Багато лікарів та вчених на повному...

Як побороти потяг до солодкого: допоможе цей смачний продукт

Тяга до солодкого – серйозна проблема. Вона може звести нанівець всі зусилля щодо налагодження харчування. Є різні способи...

7 популярних питань про вітаміни: перевір, чи всі відповіді ти знаєш

Про сезонний авітаміноз, «уколи краси» та чудеса комплексного прийому вітамінів групи В знають, мабуть, усі. В цій статті...

Як обійми впливають на сон насправді: дослідження

Всі ми різні: хтось обожнює засинати в обіймах коханої людини, а хтось обличчям до стіни. Вчені все ж...