...
ГоловнаЛайфстайлКористь від лаврового листя для розсади

Користь від лаврового листя для розсади

Підпишіться на нас:

Лаврове листя — відмінне добриво для розсади. Про це не всі знають, а воно дійсно має доведену ефективність. Не поспішайте вносити в ґрунт різноманітну хімію. Адже натуральні способи також мають право на існування. Розкажемо вам, чим саме лаврове листя може допомогти розсаді.

В чому полягає користь

Для розвитку молодих рослин потрібен поживний ґрунт. І лаврове листя здатне забезпечити потрібне живлення корисними мікроелементами.

Користь полягає і антисептичних властивостях. Лаврове листя здатне ефективно продезінфікувати ґрунт. Вам не доведеться додатково вносити засоби проти шкідників та хвороб.

Як приготувати підживлення

Лаврове листя потрібно промолоти, щоб утворився порошок. На одну склянку ґрунту потрібно 0,5 ч.л. добрива. Просто змішайте з землею.

Зручність використання натурального засобу полягає в тому, що один раз на місяць його цілком вистачає для молодих рослин. Тож при потребі спробуйте застосувати простий та доступний спосіб підживлення та захисту розсади.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...