Пшоно замість кіноа і не тільки: 4 дешеві аналоги модних суперфудів

0
Пшоно замість кіноа і не тільки: 4 дешеві аналоги модних суперфудів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Запам’ятай бюджетну альтернативу модним нині продуктам із розряду суперфудів. Повір, користі в цих на вигляд простих і непримітних «замінниках» анітрохи не менше!

Останнім часом ми тільки й чуємо про модні продукти з приставкою «супер», які нібито мають виняткову користь і поживну цінність. Насправді ж суперфуди за своєю суттю — не більше, ніж маркетинговий хід, що допомагає підігріти інтерес покупців до певних товарів.

Так, авокадо, ягоди годжі та інші продукти з «суперсилою», безумовно, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами. Однак це не означає, що їм не можна знайти бюджетнішу альтернативу серед тієї їжі, яка вже давно нам знайома. Візьми на замітку 4 простих продукти, які легко замінять тобі популярні суперфуди.

Чорна смородина проти ягід годжі

Знайома нам усім з дитинства ягода, яка чудово росте в наших широтах, за своїми властивостями анітрохи не поступається модним ягодам годжі, що прийшли з китайської медицини. Принципова різниця тут лише в одному – у ціні!

Насіння льону проти насіння чиа

У насінні льону так багато цинку, вітамінів групи B і корисних жирів, що вони запросто зможуть замінити нам мексиканське насіння чиа.

Шпинат проти кейлу

Улюблений голлівудськими зірками кейл знайти в наших супермаркетах набагато складніше, ніж старий-добрий шпинат. Останній, до речі, нічим не поступається модній кучерявій капусті — ні за корисними властивостями, ні за калорійністю.

Пшоно проти кіноа

Кіноа зараховують до суперфудів за здатність знижувати рівень цукру в крові та очищати організм. При цьому дешевше і знайоме нам з дитинства пшоно приносить організму не меншу користь і може запросто замінити кіно у твоєму меню.

попередня статтяШвидкий рецепт приготування курячого філе, який вам сподобається
наступна статтяЯк позбутися річкового аромату у коропа: хитрощі, про які не знають господині
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я