...

Рецепт вічної молодості: ця страва багата на колаген, їж її хоч щодня

Підпишіться на нас:

Ні, ми зовсім не про холодець і бульйони. Ця страва сподобається тобі вишуканим десертним смаком та поживністю, що можна порівняти з основним прийомом їжі.

Колаген – незамінний білок для підтримки молодості. Він є основним будівельним матеріалом шкіри, нігтів та волосся. Із віком його запаси в організмі значно знижуються. Саме тому так важливо отримувати достатню кількість колагену із продуктів харчування.

У цьому матеріалі ми розповідали про продукти, які містять багато колагену та інших компонентів, що перешкоджають старінню шкіри. Збільш їх кількість у своєму раціоні, і з часом помітиш, що стала краще виглядати! До того ж рекомендуємо урізноманітнити щоденне меню стравами, які містять багато цього нутрієнта. Одним із таких рецептів поділимось з вами:

Інгредієнти для “рецепту вічної молодості”:

  • Запечений гарбуз, буряк або батат – 200 грамів
  • Козячий сир – 50 грамів
  • Фісташки або інші улюблені горіхи – 50-80 грамів

Готується до непристойності просто. Поріж гарбуз на дрібні шматочки або розімни гарбузову м’якоть виделкою, додай сир, приправ горішками та улюбленими спеціями – і насолоджуйся результатом.

За словами експерта, запивати таку страву найкраще зеленим чаєм — щоб покращити засвоєння продуктів і отримати максимум користі від нутрієнтів, що містяться в них.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я