Костюм як у Меган Фокс зробить будь-яку дівчину зіркою вечора

0
Костюм як у Меган Фокс зробить будь-яку дівчину зіркою вечора
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Меган Фокс продовжує підтримувати свій статус нового модного інфлюєнсера Голлівуду. Під мудрим керівництвом стиліста Мейв Рейлі селебріті знову вибирає бездоганний образ, що підкреслює її ідеальну фігуру та прес.

Machine Gun Kelly та Меган Фокс
Machine Gun Kelly та Меган Фокс в ефектному образі

Актриса разом із нареченим Machine Gun Kelly відвідала матч NBA. Цього дня зірка зробила ставку на ефектний костюм-двійку з принтом. Модель цегляного відтінку з широкими брюками та подовженим жакетом Меган доповнила чорним бра замість топу, відкритими босоніжками та яскраво-жовтогарячою мініатюрною сумкою. Вийшов безпрограшний варіант для будь-якої події та заходу, який варто взяти на замітку.

попередня статтяЯк правильно вибрати м’ясо і на що звертати увагу при покупці охолоджених та заморожених продуктів
наступна статтяЕксперти розповіли, як глютен впливає на стан тривожності
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я