...
ГоловнаЗдоров'яЯк перетворити звичайний чай на жироспалюючий: рецепт на кожен день

Як перетворити звичайний чай на жироспалюючий: рецепт на кожен день

Підпишіться на нас:

Сподіваємося, ти не додаєш у чай цукор, щоб не робити його більш калорійним. Краще придивись до цих добавок, які вмить підвищують користь напою!

Існують спеціальні види чаю, спрямовані на очищення організму та схуднення. Однак їх слід пити з великою обережністю: адже вони мають послаблюючий ефект і можуть викликати проблеми з ШКТ.

Якщо ти любиш пити чай і хочеш зробити його кориснішим, куди правильніше буде самостійно покращити його рецептуру. Почати можна з уже традиційного шматочка лимона — він зробить напій ароматнішим і кориснішим для метаболізму.

Щоб чай став ще ефективнішим у плані схуднення, додай до нього трохи імбиру та кориці.

Також можна покласти в заварку листочки свіжої м’яти – завдяки цьому смак імбиру пом’якшиться, а його корисні властивості залишаться.

Імбир, кориця та лимон – відомі активатори обмінних процесів в організмі. Вони сприяють прискоренню спалювання калорій та зменшують апетит. Додавати їх можна як у чорний, так і зелений чай. Головне — не класти в напій цукор, інакше не може бути й мови про прискорене схуднення!

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Дієтолог розповіла, чи правда, що сирі овочі корисніші

Хоча деякі корисні для організму поживні речовини можуть руйнуватися при нагріванні, як варені, так і сирі овочі мають...

Як, не здаючи аналізи, виявити дефіцит йоду: тест у домашніх умовах

Йод відіграє важливу роль у синтезі гормонів щитовидної залози, а його дефіцит в організмі відразу ж відбивається на...

Що буде після повної відмови від кави: через день, тиждень, місяць

Заперечення, гнів, торг, депресія, прийняття. Розбираємось з усіма стадіями відмови від улюбленого напою! Багато лікарів та вчених на повному...

Як побороти потяг до солодкого: допоможе цей смачний продукт

Тяга до солодкого – серйозна проблема. Вона може звести нанівець всі зусилля щодо налагодження харчування. Є різні способи...