Як вилікувати отит без медикаментів та вигрівання

0
Як вилікувати отит без медикаментів та вигрівання
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо з’явилися неприємні відчуття у вусі треба негайно звернутися до лікаря. Спеціаліст проведе діагностику, з’ясує причину болю, поставить точний діагноз і призначить ефективні лікарські засоби. Займатися самолікуванням не варто, оскільки людина не може самостійно з’ясувати зовнішній, середній чи внутрішній у неї отит і що його спровокувало.

Подробиці

Популярні народні методи домашнього самолікування такого захворювання можуть бути дуже небезпечними, наприклад, прогрівання вуха грілками чи гарячим яйцем.

Одним із відносно безпечних способів є горіхова олія. Цей метод є універсальним для різних типів запалення вуха, тому при перших проявах можна скористатися.

Достатньо взяти один волоський горіх. Вичавити його через прес (часникодавку) і 2-3 краплі піпеткою або шприцом без голки закапати у вухо.

Зникне больовий синдром і запальний процес може зупинитися. Головне: не затягуйте і не провокуйте на охолодження вухо додатково.

попередня статтяПаста з беконом та з печерицями: поживно та смачно
наступна статтяЧим підгодувати дерева й кущі навесні
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я