Для чого розсаді потрібне дзеркало

0
Для чого розсаді потрібне дзеркало
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У багатьох господарів на підвіконні вже буяють зарості помідор, перців, баклажан. Зеленіють, тягнуться до сонечка. Здається, душа має радіти. Але не в цьому випадку, бо витягнута розсада часто слабка, погано приживається та й урожаю від неї великого не буде.

Подробиці

Тому потрібно її рятувати всіма відомими способами. 

По-перше, переставити в інше місце, де більше сонечка або досвічувати лампами (світловий день має бути 12-15 годин). По-друге, знайти місце, де прохолодніше (не більше 20 градусів) можна спікірувати в іншій стаканчики, заглибивши по перші листочки. Можна висоту стаканчика збільшити картонкою, а потім досипати землею.

Існує ще один рятівний спосіб – підставити на протилежний від вікна бік дзеркало. Але не для того, щоб розсада милувалася собою, а для того, щоб світло  віддзеркалювалося і розсіювалося рівномірно на всі рослинки з усіх сторін.

попередня статтяМакарони з курячими серцями: варіант смачної бюджетної вечері
наступна статтяЯк посадити гортензію у відкритий ґрунт навесні
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я