Як зварити квасолю, щоб вона була м’яка

0
Квасоля
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Квасолю треба вміти зварити. На смак вона може вийти м’яка або жорстка. І в другому варіанті вже не така апетитна. Якщо так сталося, була допущена певна помилка. Пропонуємо розглянути процес варіння детальніше. Це допоможе виключити помилки та завжди мати відмінний результат.

Основи правильного приготування

Найчастішими помилками є відсутність замочування квасолі та недостатній час варіння. Якщо квасоля стара, вона також буде жорстка на смак.

Найперше потрібно замочити квасолю. Бажано на 8-12 годин. Просто замочіть її на ніч, а наступного дня приготуєте. Якщо замочуєте не з вечора, можна періодично міняти воду. Так вона буде свіжіша та без ризику початку процесів бродіння.

Важливим є і момент додавання солі. Не кладіть її відразу. Солити треба наприкінці готування. Це зменшить ризик негативного впливу на квасолю. До речі, час приготування складає приблизно 1 годину.

Варіть правильно та за поданим алгоритмом. Квасоля буде м’яка та з нею можна буде приготувати улюблені страви. Смачного!

попередня статтяГазон з білої конюшини: переваги й недоліки
наступна статтяПрибрати кухню допоможе звичайне борошно
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я