Вибираємо дати в квітні для петрушки за лунним календарем

0
Петрушка
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

На городі завжди росте багато зелені. Салати, ароматні трави, серед яких почесне місце займає петрушка. Саме вона викликає найбільший інтерес після кропу. Смак, аромат, корисні властивості — в ньому є все необхідне. Лунний календар допомагає визначити дні, коли найкраще сіяти петрушку, щоб врожай був вдалим.

Коли сіяти петрушку

Почнемо з того, що петрушка досить стійка до холодів, але теплий ґрунт в пріоритеті. Може витримувати до -8 °С. До речі, петрушка навіть вміє зимувати під снігом. Якщо в —10-20 °С зимою розгребти все, то ви зможете нарвати свіжу петрушку. Таке цілком можливо.

Лунний календар рекомендує в квітні займатись висіюванням після 22 числа. Також позитивним буде період з 24 до 27.

Якщо в квітні ви не встигли зробити грядку, перенесіть посівні роботи на травень. А саме на 4, 22, 23 та 24 число. Ці дати стосуються петрушки на зелень.

Для бажаючих виростити коренеплід петрушки є  інші рекомендовані дати. В квітні — це 7, 8, 9, 17, 18 числа. В травні — 6-9, 13,14,15 та 17.

Правильні дати не є панацеєю, але разом з іншими умовами результат буде. Нехай у вас буде щедрий врожай петрушки.

попередня статтяНе замішуйте тісто, а приготуйте насипну шарлотку без яєць за 8 хвилин
наступна статтяВ який момент покласти м’ясо в воду, щоб бульйон був наваристий
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я