Тушковане м’ясо приготується набагато швидше: потрібно лише додати один із цих інгредієнтів

0
Тушковане м'ясо приготується набагато швидше: потрібно лише додати один із цих інгредієнтів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Тушене м’ясо – страва смачна, поживна і корисніша, ніж смажене м’ясо на сковороді. Ось тільки багатьох господинь відлякує процес довготривалого тушкування. Адже щоб приготувати м’ясо, яке можна їсти губами, знадобиться 2-3 години часу. І далеко не завжди воно є у запасі.

Але можна вдатися до маленької хитрощі і прискорити цей процес. А зробити це можна, додавши до пательні з м’ясом один із цих трьох інгредієнтів. Далі розповімо про них.

Як прискорити процем приготування м’яса

Скоротити час приготування м’яса допоможе додавання до страви кислоти. Це можуть бути:

  • Свіжі помідори. Томати варто нарізати на кубики і відправити до пательні. Вони значно прискорять час приготування м’яса. Якщо свіжих томатів немає, можна замінити їх на томатну пасту. Крім скорочення часу приготування, томати зроблять смак страви яскравішим і додадуть йому гарного відтінку.
  • Лимонна кислота може виступити в ролі розм’якшувача м’ясних волокон. Додавати її треба у невеликих кількостях. Зазвичай вистачає 1/2 ч. л. лимонної кислоти, щоб м’ясо приготувалося набагато швидше. Також можна використовувати і сік свіжого лимона.
  • Гранатовий сік зробить м’ясо не тільки м’яким, але й надасть йому легкого фруктового смаку та аромату. Для цих цілей можна використовувати свіжий або бутильований сік. А можна замінити його густим гранатовим соусом Наршараб. Але варто пам’ятати, що цей соус досить солодкий і додавати його потрібно в невеликій кількості.
попередня стаття«Я роблю виклик собі!»: Дженніфер Лопес зізналася, що ночами займається спортом
наступна статтяЯк зробити пухнастий хвіст з подвійним об’ємом
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я