Чим підживити полуницю, щоб отримати гарний урожай

Чим підживити полуницю, щоб отримати гарний урожай
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Всі ми чекаємо сезону, щоб насолодитися ароматною соковитою полуницею. Багато городників та дачників самостійно вирощують цю ягоду. Щоб вона давала гарний урожай – полуницю треба правильно підгодовувати. Чим саме читайте у подробицях.

Подробиці

Щоб полуниця була солодкою й соковитою, головним інгредієнтом під час підживлення використовуйте борну кислоту. Вам знадобиться 0,5 ч. л кислоти та 0,5 склянки гарячої води. Візьміть кислоту розведіть у гарячій воді, готову суміш вилийте у 10 л холодної води. Розчином обробіть листя й квіти полуниці під час активного цвітіння.

Також полуницю можна удобряти  попелом. Попіл – найпопулярніше органічне добриво для овочів та ягід. Він насичує ґрунт корисними речовинами та захищає рослини від шкідників. Щоб удобрити попелом, достатньо 1 жмені на кущ полуниці. Або можна зробити настоянку. Для цього візьміть 250 г золи, залийте її в 1 л окропу й розведіть у 10 л води. Таким настоєм поливайте під корінь рослини.

попередня статтяПиріг з вишнями, для якого не треба робити тісто
наступна статтяНіжний малиновий тірамісу — ягідно-вершкове задоволення
Копірайтерка з філологічною освітою, мама трьох чудових хлопців. Любить готувати та експериментувати на кухні. Ділиться рецептами та корисними порадами з читачами сайту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я