Рожевий та блакитний: найніжніше поєднання для весняного манікюру-2023

Підпишись на нас:

Пастельні кольори одні з популярних у весняному манікюрі. Особливо гармонійно поєднуються блакитний та рожевий тони. Вибирай такий дует – і точно не прогадаєш!

Навесні хочеться додати ніжності та легкості не тільки в гардероб, а й у макіяж і головне в манікюр.

Якщо ж хочеться зробити яскравіший акцент на нігтях, але при цьому з присмаком романтичності, на допомогу приходить пастель. І особливо поєднання блакитного і рожевого відтінків.

Блакитний та рожевий відтінки освіжають руки і навіть роблять їх візуально молодшими. Вони добре виглядають як на довгих, так і на коротких нігтях і мають багато варіацій виконання.

Найчастіше рожево-блакитний дует використовується при креативному французькому манікюрі. Втім, навіть однотонний дизайн у таких кольорах виглядає дуже ніжно та ошатно. Головне грамотно підібрати насиченість відтінків, щоб вони добре поєднувалися один з одним і з підтоном твоєї шкіри.

Рожево-блакитний манікюр ефектно виглядає і у блискучому варіанті. На основі сяючих відтінків можна створити градієнтний дизайн. Або піти ще далі і зробити трендовий глазурований манікюр — наприклад, пофарбувавши нігті в один із цих відтінків і вибрати перламутрове втирку із сяйвом у протилежному відтінку.

До речі, особливо актуальним є рожево-блакитний манікюр для майбутніх мам. Двоколірні нігті можна зробити перед вечіркою з визначенням статі – адже стиль вечірки не повинен виражатися тільки в декорі та зовнішньому вигляді торта 🙂

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин