...
ГоловнаКулінарія4 секрети ідеальних сирників: готуємо смачно

4 секрети ідеальних сирників: готуємо смачно

Підпишіться на нас:

Сирники із кислого сиру – страва, знайома багатьом ще з дитинства. Ось тільки виходить воно далеко не у всіх господинь. Нижче наведемо основні секрети, знаючи які можна без проблем приготувати ідеальну страву для сніданку.

Підготовка сиру

Щоб консистенція готової страви вийшла кремовішою і ніжнішою, необхідно правильно підготувати сир. Для цього його гарно перетирають виделкою або через сито. Тільки так всі великі шматочки розімнуться і маса стане одноріднішою.

Яйця

Без додавання яєць сирники не приготувати. Але дуже часто маса виходить занадто рідкою. Тому кухарі рекомендують додавати не все яйце, а лише його жовток. Він чудово скріпить сир і зробить суміш більш липкою. Тоді як білок зробить сирну масу рідкішою. Але якщо сир сухий, додавайте ціле яйце.

Цукор

У гонитві за солодким смаком не варто додавати надмірну кількість цукру. При нагріванні цукор починає танути, і сирники попливуть на сковороді. Краще покласти мінімальну кількість цукру чи фруктози. А солодкий смак можна надати, подавши до сирників варення або згущене молоко.

Жарка

Щоб сирники вийшли найсмачнішими, після обсмажування на сковорідці, в ідеалі довести їх до готовності в духовці. В цьому випадку десерт вийде ніжним, м’яким та дуже смачним.

Смачного!

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як замінити томатну пасту в рецепті: найкращі варіанти

У багатьох рецептах перших та других страв часто зустрічається як інгредієнт томатна паста. Але не завжди цей продукт...

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...