Тісто в пельменях вийде смачнішим за начинку, якщо додати цей несподіваний інгредієнт

0
Тісто в пельменях вийде смачнішим за начинку, якщо додати цей несподіваний інгредієнт
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Домашні пельмешки – це завжди дуже смачна та ситна страва. І, звичайно, вони не йдуть ні в яке порівняння з напівфабрикатами, що продаються в магазинах. Але нарівні з гарною та якісною начинкою в домашніх пельменях не менш важливе і саме тісто, з якого вони приготовані. І сьогодні ділимося одним цікавим рецептом тіста для пельменів, до якого додамо один несподіваний інгредієнт.

Для приготування тіста на пельмені знадобиться:

  • Борошно – 400-450 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Тепла вода – 250 мл
  • Столовий 9% оцет – 1 ст.
  • Рослинна олія – 1 ст.л.
  • Сіль – 1/2 ч. л.

Так, несподіваним інгредієнтом у цьому рецепті виступає столовий оцет. Він робить тісто більш гладким та піддатливим у роботі. Не варто боятися його додавання. У готовій страві смак оцту не відчуватиметься.

Отже, у великій мисці вилочкою збиваємо куряче яйце, сіль, олію та оцет. Вливаємо теплу, але не гарячу воду. Знову все перемішуємо виделкою або кухонним вінчиком.

Далі починаємо частинами всипати попередньо просіяне борошно. Потихеньку замішуємо тісто. Залежно від якості борошна її може піти трохи більше чи менше. Тож орієнтуємося на щільність тіста.

Вимішане тісто збираємо в кулю та поміщаємо в пакет. Даємо йому полежати в холодильнику не менше години, після чого знову обминаємо і приступаємо до ліплення пельменів.

попередня статтяЯк зрозуміти, що вазон потребує пересаджування
наступна стаття4 простих продукти, які мають бути в меню кожного гіпертоніка
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я