Як приготувати лимонний маринад, щоб курка вийшла ароматна та м’яка

0
Лимонний маринад
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Іноді виникає бажання приготувати дещо особливе. А ще хочеться здивувати родину, друзів чи гостей. Для цього випадку приготуйте курку в лимонному маринаді. Він надасть не тільки аромат смаженій чи запеченій курці, але й зробить її дуже м’якою.

Як приготувати маринад

Все дуже просто. Змішайте сік з одного лимона з 1-2 столовими ложками оливкової олії. Посоліть суміш та всипте чорний мелений перець. Вийде ідеальна комбінація смаків, якщо буде ще гілочка розмарину. У поєднанні з лимоном він творить дива з куркою.

Ви можете сказати, що курятина сама по собі не є жорсткою. Звичайно, це правда. Додаткова м’якість робить страву з курячого м’яса тільки кращою. Воно буквально буде танути у роті.

Олія, лимонний сік та розмарин — базова комбінація лимонному маринаду. Його можна також робити з часником чи сушеним чебрецем (тим’ян). Вони мають виражений смак та аромат, що буде також дуже добре смакувати з куркою.

Вибирайте комбінацію смаків та готуйте найсмачнішу курку. Ваші страви отримають безліч компліментів, а гості будуть просити добавку. Смачного!

попередня статтяЧому цибуля заважає картоплі при сумісному зберіганні
наступна статтяСадова лілія: посадка та догляд
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я