Як правильно варити картоплю для пюре, щоб воно вийшло ніжним

0
Картопляне пюре
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Пюре з картоплі на перший погляд дуже просте, а процес приготування зрозумілий. Насправді є певні нюанси, які можуть вплинути на смак та консистенцію готового продукту. Пюре має бути ніжним, але як його таким зробити?

Секрет ніжного пюре

Картопля вариться в каструлі. Ось вона закипіла, ви протикаєте її гострим предметом, перевіряєте готовність і зливаєте воду. На цьому етапі вже можна допустити помилку, яка вплине на результат. А полягає вона у залишковій рідині.

Іноді воду зумисно залишають в каструлі в певній кількості. Не треба так робити. Злийте повністю та поверніть каструлю з картоплею на вогонь. Залишки вологи мають випаруватись.

В результаті картопля має стати суха. Вона буде наділена властивістю вбирати масло та молоко. А це і є головний секрет ніжної текстури. Приготуйте пюре саме за цим алгоритмом дій та перевірте на власному досвіді різницю.

попередня статтяЧому жовтіє туя: причини та догляд
наступна статтяЧому цибуля заважає картоплі при сумісному зберіганні
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я