Секрети вирощування айстр на розсаду і у відкритий ґрунт

0
Секрети вирощування айстр на розсаду і у відкритий ґрунт
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Айстри – улюбленці багатьох людей, адже вони красиві, невибагливі в догляді, довго цвітуть. До речі, щоб вони радували вас до заморозків, треба садити їх у різні терміни. На розсаду садіть у березні, а з квітня-травня – у відкритий ґрунт.

Подробиці

Щоб виростити розсаду, потрібно в неглибокий контейнер насипати землі, обдати її окропом. Розкласти насіння, посипати землею 0,5-1 см. Обприскати з пульверизатора, накрити темною плівкою і покласти в тепле темне місце на 5-7 днів.

Коли насіння проросте, необхідно його розсадити в контейнер на відстані 3 см один від одного, або в окремі одноразові стаканчики, обов’язково зробивши отвір на дні.

Коли з’являться 2 справжні листочки, підгодуйте рослини кальцієвою селітрою, через два тижні – гуматом калію, і третій раз – комплексним добривом для квітучих рослин. Звичайно, можна і не підживлювати розсаду, але щоб майбутні айстри були, як-то кажуть, як на картинці, треба зробити підживлення.

Висаджувати розсаду айстр, як і помідор, можна в квітні-травні, як не буде загрози заморозків.

попередня статтяЯк приготувати домашній соус “Тартар” для салату з редискою
наступна статтяПогані сусіди для троянд: ніколи не садіть їх поряд, щоб не втратити квітку
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я