Два базових маринади для курки, про які варто знати

0
Маринади
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Приготувати смачно курку не складає проблем, але бувають маленькі невдачі. Десь вона вийшла суха, а десь не вистачає смаку. Базові маринади допоможуть уникнути таких кулінарних складнощів. Всі будуть задоволені приготованою стравою.

Базовий маринад №1

Його готують на основі соєвого соусу та меду. Також в маринад додають олію. Це може бути як соняшникова, так і оливкова. Змішайте інгредієнти в пропорції 1:2:3. Рецепт простий, але смачний. Якщо хочете менш відчутний солодкуватий присмак, тоді меду покладіть менше. В результаті ваша курка вийде з золотистою скоринкою.

Базовий маринад №2

Другий варіант готують на основі вина. Отже, для його приготування вам потрібно змішати яблучний оцет та гірчицю в рівних пропорціях. Влийте 1 склянку білого сухого вина, посоліть та додайте чорного меленого перцю. Маринад зробить м’ясо ніжним. Якщо ви бажаєте надати страві кисло-солодкий присмак, тоді замість білого оберіть напівсолодке червоне вино.

Такі маринади варто знати. Вони роблять страви більш ароматними та з вираженим смаком. Забудьте про сухе та нейтральне м’ясо. Маринад — ось секрет ваших страв з курятиною.

попередня статтяСаме такий маринад для яловичини зробить її втричі смачнішою
наступна статтяНародні засоби для обробки картоплі перед посадкою
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я