Сліпуча посмішка: 5 найпопулярніших способів відбілити зуби

0
Сліпуча посмішка: 5 найпопулярніших способів відбілити зуби
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Відбілювання зубів стало дуже популярним в останні роки, відповідно розвиваються і технології. Ось як можна зробити зуби білішими різними способами і за різні гроші.

Відбілюючі смужки

Найпростіший і найдешевший спосіб, який підходить для застосування вдома. Відбілити ними зуби зовсім не складно, але результат тримається недовго і зуби світлішають лише на 1-2 тони.

Вугільне відбілювання

Наклеювання смужок на чутливі зуби може бути неприємним. Є м’якший спосіб. Спеціальна пудра видаляє наліт та освітлює зуби. Вона недорога і проста у використанні, але надовго ефекту не вистачає.

Капи

Є й інші варіанти домашнього поверхневого відбілювання, наприклад, спеціальні пасти та гелі, які наносяться на зубну капу, а її потрібно надіти на зуби та залишити на пару годин. А ось звичайні пасти, що обіцяють білу посмішку, як правило, не працюють.

Лазер

Це найефективніший метод, але й найдорожчий. На зуби наносять гель, та потім його нагрівають лазером. Процес триває близько години. Таке відбілювання не рекомендується тим, хто має тонку емаль або чутливі зуби.

ZOOM

Цей популярний вид відбілювання за технологією схожий на лазер тільки після нанесення гелю на зуби світять ультрафіолетовою лампою. Вважається, що ця процедура ще й допомагає запобігти карієсу, але дослідження показують різний результат. Недоліком є те, що якщо людина багато курить, п’є каву або їсть щось, що залишає слід на зубах, ефект може бути не таким довгим.

попередня статтяІталійський суп із червоної сочевиці за 15 хвилин
наступна стаття7 простих правил для вдалих сирників
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я