Як правильно треба варити згущене молоко у банці

0
Згущене молоко
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Варена згущенка — її можна придбати готову або ж зварити в домашніх умовах. Процес не настільки страшний, як про це іноді розповідають та показують в фільмах. Читайте далі у статті про правильне варіння згущеного молока в банці.

Як це зробити

Отже, у вас є банка, яку треба поставити в каструлю з холодною водою. Вона має бути повністю занурена у рідину. Включайте максимальний вогонь та доводьте до кипіння.

Як тільки почалось кипіння, потрібно зменшити вогонь. Варіть згущенку протягом 3 годин. Вогонь має бути середній. Дивіться просто, щоб вода потрохи булькала. Прикрийте кришкою, але не щільно. Краще, щоб вона була привідкрита.

Чому іноді банки взриваються? Бо википає вода. А це і є помилкою. Вода має повністю їх покривати. Тільки в цьому випадку можна гарантувати безпечність процесу. Якщо води стало менше, просто долийте окропу.

Зверніть увагу, що не можна допускати, щоб банки сильно кипіли. Робіть все правильно, тоді буде безпечно та смачно. Перевіряйте рівень води кожні 30 хвилин.

попередня статтяКоли потрібно викопувати ріпчасту цибулю з грядки
наступна статтяЯк швидко відмити мікрохвильовку
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я