Коли і як висівати базилік навесні

Коли і як висівати базилік навесні
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Базилік називають царською рослиною за його надзвичайно приємний аромат. Він незамінний у кулінарії, його застосовують до салатів, заправок, кетчупів. Ця рослина має багато різновидів. Зелений базилік з ароматом лаврового листа й гвоздики вважається більш розповсюдженим. Це невибаглива рослина, яку можна виростити самостійно. Базилік садять не тільки на городі, а й на клумбах.

Подробиці

Базилік теплолюбива рослина, тому його не варто висівати ранньою весною. Краще дочекайтеся, коли пройдуть нічні заморозки й висівайте в кінці травня або на початку червня. Обирайте місце для грядки на сонячній ділянці. Базилік не любить вологи.

Скопайте землю, зробіть  рядочки, відстань між ними повинна бути не меншою 30 сантиметрів. У рядку викладайте насінинки по дві штуки поруч. Після висівання можна накрити грядку плівкою, до тих пір, поки базилік не зійде.

попередня статтяАпетитні шашлички із печериць
наступна статтяКонвертики з лаваша із тунцем: швидкий сніданок
Копірайтерка з філологічною освітою, мама трьох чудових хлопців. Любить готувати та експериментувати на кухні. Ділиться рецептами та корисними порадами з читачами сайту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я