Як відчистити біле взуття від бруду за 5 хвилин

0
Білосніжні кросівки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо ви зустрічаєте весну в білих кросівках чи кедах, то знаєте, що без бруду ніяк не вийде обійтися. Але щоб взуття завжди виглядало доглянуто та білосніжно, треба знати, як його очищувати. Лише застарілі плями можуть зіпсувати ваші весняні кросівки.

Подробиці

Головний принцип очищення білого взуття – боротьба з плямами, доки свіжі. Це стосується, як забруднення від болота, так і специфічних плям, зокрема трави.

Якщо у вас шкіряна (натуральна або штучна) основа взуття ззовні, то при собі завжди варто мати ватні диски та спиртовий розчин. Ним легко можна витерти плями. Навіть вологі серветки здатні добре очистити білі кросівки чи кеди, але за умови, що бруд свіжий (мокрий).

Для того, щоб основа підошви стала білою, треба докласти трішки зусиль, зокрема змішати зубну пасту з перекисом водню та натерти масою поверхню. Після чого легенько губкою змити і радіти тому, що взуття, мов нове.

попередня статтяЯкі хитрощі знають господині, щоб борщ був удвічі смачніший
наступна стаття«Столітній» нагар відпаде миттєво: прокип’ятіть цей фрукт у каструлі
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я