Як повернути до апетитного вигляду макарони, які злиплися

2
Макарони
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Зварити ідеально макарони можна, якщо постійно за ними дивитись і не відволікатись. Часто буває, що вони переварюються. Викидати гарнір — не варіант, адже зараз всі продукти досить дорогі. Не переживайте, адже врятувати переварені макарони можна. Для цього є перелік дій, які допоможуть їх врятувати. Італійські лайфхаки в дії.

Що треба зробити

Вам потрібен звичайний лід. Найперше потрібно злити воду з макаронів. Відкиньте їх на друшляк. Промийте холодною водою. Потрібна найхолодніша, навіть льодяна. Вона допоможе зупинити процес приготування.

Далі у друшляк покладіть жменю кубиків льоду. Знов підставте макарони під воду. Нехай вони промиваються разом з льодом. В результаті ви побачите, що текстура макаронів дещо змінилась та вони перестали бути схожими на розварену кашу.

Якщо у вас сталась вже така кулінарна халепа, нічого страшного. До котлет чи відбивної переварені макарони може дещо втратили привабливість форми та зовнішнього вигляду, але під соус, підливу чи гуляш — ні. Все чудово замаскується та буде смачно.

попередня статтяЯк приготувати швидкий овочевий кіш на сніданок
наступна статтяПослідовники кабачків на грядках: що краще після них висаджувати
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

2 КОМЕНТАРІ

  1. Як повернути до апетитного вигляду макарони, які злиплися – треба їх просушити та прогладити праскою… а краще зварити нові…

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я